Werkwijze

Gerrits Interieur is een kleinschalige meubelmakerij interieurbouwbedrijf wat gerund wordt door mij, Martijn Gerrits, als eigenaar.
De eerste contacten, besprekingen en uitwerkingen verzorg ik 1 op 1 met u als (potentiële) klant.

In eerste instantie kennismaken en kijken of we een klik hebben. Past mijn bedrijf bij u? Past u als klant bij mij?

Wij werken voor de particuliere en de zakelijke markt. Van een tv meubel, maatkeuken of boekenkast tot een receptiebalie of bar in een horecagelegenheid.

Op basis van een eerste vrijblijvende offerte met eventuele ontwerpschetsen kunt u een indicatie verwachten van hetgeen wij als bedrijf te bieden hebben.

Regelmatig werk ik samen met architecten / interieurontwerpers om een passend plan te maken of om hun ideeën vorm te geven. Aan de hand van voorbeelden en materiaalstalen gaan we verder ontdekken wat bij u past.

Nadat de voorbereiding achter de rug is ga ik alleen of samen met vakmensen uit mijn flexibele schil aan de slag in de werkplaats om de onderdelen te produceren.

Aansluitend gaan we de verschillende onderdelen ter plaatse bij u tot 1 geheel smeden om het project gestalte te geven.

De ene keer volgens planning als onderdeel van een groter geheel in samenwerking met andere partijen zoals bijvoorbeeld een aannemer, de andere keer rechtstreeks in overleg met u als eindgebruiker.